Untitled-1
KREIRAJ PLANER

Započni kreiranje odabirom korice
Korak 1.

4
Korak 2.

LISTOVI ZA PLANER

Drugi korak u korišćenju planera je odabir listova koji odgovaraju vašim ciljevima. Listovi mogu uključivati dnevne planere, nedeljne planere, linije, kockice, listu za market itd.
Nakon što odaberete željene listove, napravite raspored koji prati dinamiku vašeg dana. Otvorite prstenove i postavite onoliko listova koliko vam je potrebno. Na ovaj način ćete kreirati osnovu za vaš planer i imati sve potrebne informacije na jednom mjestu.

Listove takođe možete postaviti u redosledu koji vam odgovara (npr. nedeljni planer, nakon njega listu za market koja će vam poslužiti za nedeljnu kupovinu, zatim par listova dnevni planer itd.)

Korak 3.

RAZDJELNICI

Treći korak je odabir i umetanje razdjelnika koji će vam pomoći da organizujete planer. Razdjelnici se koriste za odvajanje različitih sekcija planera, kao što su nedelje, mjeseci ili bilo koje druge kategorije koje vam olakšavaju organizaciju i pristup određenim djelovima.

U ponudi imamo 4 vrste razdjelnika.

5
2
DODACI

SVESKE, HEMIJSKE OLOVKE I BLOKOVI

Dodavanjem sveske i hemijske olovke, činiš planer još funkcionalnijim i praktičnijim. Dopusti mu da bude tvoj saveznik u svemu što radiš i uživaj u prednostima organizovanog i kreativnog pristupa svojim zadacima i ciljevima.
PERSONALIZACIJA

Personalizuj svoj planer dodavanjem inicijala na korici. Jednostavno, ali efektno, ova dodatna opcija omogućava ti da učiniš svoj planer još posebnijim
Možete koristiti najviše tri inicijala.
LISTOVI

Upotpuni svoj planer sa tematskim blokovima. U svakom blok pakovanju se nalazi 60 listova 80 g, krem papir. Preporučeni broj listova koji staju u planer je 180.
ODLIČAN POKLON

Pokloni nešto posebno - planer ima savršeno pakovanje, kutija koja produžava radost darivanja. Osnovni set podrazumijeva i 2 bloka - linije i kockice.