Ova pravila o privatnosti objasniće kako naša organizacija koristi lične podatke koje prikupljamo od vas kada koristite našu web stranicu.

Ko smo mi

Adresa naše web stranice je: https://www.bobihome.me

Koje lične podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo

Registracija

Postupak registracije uključuje prikupljanje: vašeg imena, prezimena, adrese e-maila i podataka o načinu kontaktiranja. Ako ne koristite Socila Login optin, ovi podaci će se koristiti za kreiranje vašeg korisničkog profila na našoj web stranici. Možete u bilo kojem trenutku opozvati ovu saglasnost tako što ćete nam poslati e-mail.

Prijava pomoću društvenih mreža

Podatke vašeg javnog profila prikupljamo samo na osnovu vašeg pristanka koji dajete prije pokretanja društvenog logina, sa društvene mreže koju se koristi za prijavu na našoj web stranici. Ovi podaci uključuju vaše ime, prezime, adresu e-maila, vezu na vaš profil na društvenim mrežama, jedinstveni identifikator, vezu na avatar društvenog profila. Ovi podaci se koriste za kreiranje vašeg korisničkog profila na našoj web stranici. Možete u bilo kojem trenutku opozvati ovu saglasnost tako što ćete nam poslati e-mail.

Komentari

Kada posjetioci ostave komentar na web sajtu, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posjetioca kao i “user agent string” web pretraživača kako bi spriječili neželjenu poštu.

Anonimizirani string kreiran od vašeg e-maila (koji se takođe zove hash) može biti dostavljen Gravatar servisu da bi provjerili da li ga koristite. Pravila o privatnosti usluge Gravatar-a dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, slika vašeg profila vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Mediji

Ako slike učitavate na web sajt, treba izbjegavati prenos slika sa uključenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetioci web stranice mogu preuzeti i izvući bilo koje podatke o lokaciji sa slika na web sajtu.

Kontakt formulari

Kolačići

Ako ostavite komentar na našoj web stranici, možete pristati na čuvanje vašeg imena, e-amil adrese i web stranice u kolačiće. Ovo je za vašu udobnost tako da ne morate ponovo da ispunjavate svoje detalje kada ostavite još jedan komentar. Ovi kolačići trajat će godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavićemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvata li vaš pretraživač (Chrome, Firefox, Opera…) kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži nikakve lične podatke i odbacuje se kada zatvorite svoj pretraživač.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića za spremanje podataka o prijavi i izbora zaslona. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići opcija ekrana traju godinu dana. Ako odaberete „Remember Me – Zapamti me“, prijava će trajati dvije sedmice. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, u vaš preglednik će se spremiti dodatni kolačić. Ovaj kolačić ne sadrži nikakve osobne podatke i jednostavno označava ID članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana.

Za dodatne informacije posetite allaboutcookies.org.

Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica

Članci na ovoj web lokaciji mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. Videozapisi, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web lokacija ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetioc posjetio drugu web stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugrađivati ​​dodatno praćenje treće strane i nadzirati vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na toj web lokaciji.

Analitika

S kim dijelimo vaše podatke

Ako se slažete, Naša kompanija će dijeliti vaše podatke s našim partnerskim kompanijama kako bi vam oni mogli ponuditi svoje proizvode i usluge.

  • Trenutno ne dijelimo vaše podatke s nekom drugom organizacijom u ove svrhe

Kada Naša kompanija obradi vašu narudžbu, može poslati vaše podatke i koristiti rezultirajuće informacije od kreditnih referentnih agencija kako bi se spriječile lažne kupovine.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se u bez ograničenja. To je da bi automatski mogli prepoznati i odobriti sve daljnje komentare, umjesto da ih držimo u redu za moderiranje. Za korisnike koji se registriraju na našoj web stranici (ako postoje), također pohranjujemo lične podatke koje daju u njihov korisnički profil. Svi korisnici mogu vidjeti, urediti ili izbrisati svoje lične podatke u bilo kojem trenutku (osim što ne mogu promijeniti korisničko ime). Administratori web stranica također mogu vidjeti i urediti te podatke.

Koja prava imate nad vašim podacima

Ako na ovom web mjestu imate račun ili ste ostavili komentare, možete zatražiti izvoznu datoteku ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Možete i zatražiti da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetioca mogu se provjeriti putem automatizovane usluge otkrivanja neželjene pošte. .

Vaše kontakt informacije

Email: info@bobihome.me Adresa: Oktobarske Revolucije 10, 81000 Podgorica, Crna Gora

Dodatne informacije

Kako čuvamo vaše podatke?

Naša kompanija sigurno smješta vaše podatke u DigitalOcean FRA datacentru na serveru sa zaštićenim pristupom koristeći standardnu ​​SSH tehnologiju.

Naša kompanija će čuvati vaše poslane podatke, uključujući puno ime, e-mail, telefon ili druge podatke koje pružate tokom aktivnosti web stranice. Jednom kada se web stranica zatvori, izbrisaćemo vaše podatke uklanjanjem iz baze podataka. Možemo ponuditi prijenos vaših podataka na novu platformu nakon vaše dozvole.

Koja su vaša prava na zaštitu podataka?

Naša kompanija želi biti sigurna da ste u potpunosti svjesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sljedeće:

Pravo na pristup – Imate pravo da od naše kompanije tražite kopije vaših ličnih podataka. Možemo vam naplatiti malu naknadu za ovu uslugu.

Pravo na ispravku – Imate pravo tražiti da naša kompanija ispravi sve podatke za koje smatrate da su netačni. Također imate pravo tražiti od naše kompanije da ispuni podatke za koje smatrate da su nepotpuni.

Pravo na brisanje – Imate pravo da tražite da naša kompanija briše vaše lične podatke, pod određenim uslovima.

Pravo na ograničavanje obrade – Imate pravo da tražite da naša kompanija ograniči obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na prigovor na obradu – Imate pravo prigovora da naša kompanija obradi vaše lične podatke, pod određenim uslovima.

Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo tražiti da naša kompanija podatke koje smo prikupili prenesemo drugoj organizaciji ili direktno vama, pod određenim uslovima.

Ako podnesete zahtjev, imamo vam mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite iskoristiti bilo koje od ovih prava, kontaktirajte nas.

Nazovite nas na: +382 67 497 971

Ili nam pišite: info@bobihome.me