sajt kockica 2
O BRENDU

naša priča

Brend Bobi home nastao je 2013. godine u Crnoj Gori kao potreba da se unese toplina u stvarčice koje koristimo svakodnevno i vrate vrednosti ručnom radu kroz nove trendove i tehnike. Vremenom, izdvojili su se proizvodi koji pored svoje upotrebne svrhe bude u nama posebne emocije. To je svakako linija personalizovanih proizvoda gde zajedno stvaramo idealan proizvod za vas i namenjen samo vama-zar to nije divno! Energija koja se razmenjuje prilikom tog procesa nestvarna je i svaki zadovoljan klijent daje nam inspiraciju i energiju za nove ideje jer tako i nastaju Bobi home stvarčice – u kreativnoj i pozitivnoj atmosferi.

TIJANA AĆIMOVIĆ

dizajner / osnivač

FOTO I YELISSAPHOTO

igračke

Ručno rađene igračke napravljene od prirodnih materijala, onakve kakve su majke nekada pravile, popravljale i krpile, ali se znanje negdje u međuvremenu zagubilo.

kućni dekor

Interesantne i korisne sitnice za uljepšavanje vašeg životnog prostora

čestitke

Prijatni pastelni tonovi na čestitkama asociraju na raspust, djetinjstvo i pozitivne vibracije.

personalizacija

Ako želite da prijatnu i pozitivnu Bobi Home atmosferu prenesete dalje, radimo dizajn šolja, tanjira, tekstila i poklon paketa po narudžbi.
Female distribution warehouse worker or seller packing ecommerce shipping order box for dispatching, preparing post courier delivery package, dropshipping commerce retail shipment service concept.
PAKOVANJE PROIZVODA

sve na jednom mjestu

Nešto što njegujemo od nastanka brenda je poseban način pakovanja i prezentacije naših proizvoda. Početna ideja je bila da našim klijentima obezbijedimo kompletnu uslugu od biranja proizvoda do samog izlaska iz radnje. Tako naši kupci znaju da kada biraju proizvod neće imati dodatni trošak vremena i novca.

sta sve možemo

Stvari koje su jedinstvene i posebne, se ne rade u velikim serijama. To izlazi iz handmade ideje. Proizvodi koje radimo su zato više izraz kreatora, jer se stalno mijenjanju i donose nove dizajn ideje.
Dizajn i kreiranje osmišljenih proizvoda za poklone, prezentaciju brenda i unikata posebne namjene je ono u čemu smo najbolji.

Osnovni podaci o kompaniji

Puno poslovno ime privrednog društva je: “MARTAILE” DOO PODGORICA,
Sjedište: Podgorica, ulica:Oktobarske revolucije br. 10
Odgovorno lice: Tijana Aćimović
PIB: 03278921
Šifra djelatnosti: 4799
Tekući račun: 530-30391-20
Kontakt telefon: + 382 67 300 286
Kontakt email adresa: info@bobihome.me

sajt 13