KORPORATIVNI POKLONI

KORPORATIVNI POKLONI

sajt 11
PROIZVODI

Proizvodi mogu se personalizirati prema vašim željama i pružaju praktičnost i eleganciju. Odabir pravog proizvoda za brendiranje može pomoći u jačanju prepoznatljivosti vašeg brenda i ostavljanju pozitivnog utiska.
Odaberite na vrijeme poklon za saradnike, zaposlene i partnere!
sajt 22
PAKOVANJE

Pažljivo pakovani pokloni pokazuju da ste uložili vrijeme i trud u odabir i pripremu poklona, čime se šalje poruka o vašem profesionalizmu i brizi o klijentima, partnerima i zaposlenima.

Bobi home u ponudi ima širok spektar kutija, kako bi izašli u susret svim vašim zahtjevima. Takođe može obuhvatiti traku, personalizovane etikete sa logom vaše kompanije, kao i kese.

sajt 44
BRENDIRANJE

Brendiranje proizvoda je ključni element svake uspješne marketinške strategije. Kroz pažljivo osmišljeno brendiranje, proizvodi postaju prepoznatljivi.
Postoji nekoliko načina na koje se pokloni mogu brendirati. Jedan od najčešćih načina je dodavanje logotipa ili slogana na sam proizvod, takođe moguće je brendirati i pakovanje, etikete, trake itd.
per
PERSONALIZACIJA

Osim dodavanja logotipa firme, jedan od načina da se korporativni poklon izdvoji i postane poseban je personalizacija. Na proizvodima je moguće dodati i inicijale zaposlenih, saradnika i partnera

Naš brend nudi personalizacija rokovnika, svesaka, notesa, kožnih aksesoara itd.

porto
sajt 33
sajjjjjjjjjjjjjt
sajt 44