Pro inimicus sapientem an, ad cibo velit mollis mei, ne vim adhuc gubergren. Vis no intellegebat voluptatibus, vim an partem admodum copiosae.
Instagram

620 Eighth Avenue, New York, 10018.

info@all4home.theme

+(1) 212-556-3622

o nama

O BRENDU

Tijana Aćimović, dizajner

Brend Bobi home nastao je 2013. godine u Crnoj Gori kao potreba da se unese toplina u stvarčice koje koristimo svkodnevno i vrate vrednosti ručnom radu kroz nove trendove i tehnike. Vremenom izdvojili su se proizvodi koji pored svoje upotrebne svrhe bude u nama posebne emocije. To je svakako linija personalizovanih proizvoda gde zajedno stvaramo idealan proizvod za Vas I namenjen samo Vama-zar to nije divno! Energija koja se razmenjuje priikom tog procesa nestvarna je i svaki zadovoljan klijent daje nam inspiraciju i energiju za nove ideje jer tako i nastaju Bobi home stvarčice - u kreativnoj i pozitivnoj atmosferi.

foto / yelissaphoto

Yelissa
IMG_5026
ssss-01
pakovanje proizvoda

Sve na jednom mijestu

Nesto sto negujemo od nastanka brenda je poseban način pakovanja i prezentacije naših proizvoda. Početna ideja je bila da našim potrošačima obezbedimo konmpletnu uslugu od biranja proizvoda do samog izlaska iz radnje. Tako naši kupci znaju da kad kupuju proizvod za poklon mogu računati da neće imati dodatni trošak vremena i novca oko samog proizvoda.

image00018
bobi_cipele
BOBI

Bobi cipelice

Sa ponosom Vam predstavljamo posebnu liniju proizvoda ``Bobi`` koja za sada kao prvi proizvod ima Bobi cipelice. Stvarajući nas prvi model cipelica za dijecu nastojali smo da u prvom planu budu, udobnost, kvalitetni materijali i vrhunska izrada. Projekat je nastao u saradnji sa fenomenalnim Markom Markovićem, koji stoji iza brenda ``Markoni`` .Našim dizajnom i njegovim stručnim timom smo uspijeli da dođemo do ovakvog proizvoda. Kolekcija je uradjena u Crnoj Gori što dodatno daje na značaju i posebnosti ovog proizvoda. Hvala Vam sto ste to i prepoznali!